What’s up?

Velkommen til OKEA-Cup 2024!

I år ønsker vi vel ca. 150 lag velkommen til vårens vakreste eventyr i Kristiansund! Med rundt 1500 spillere og 1000 foresatte vil arrangementet fylle byen med liv og energi. Idrettshaller, skoler, barnehager, hoteller, restauranter og butikker vil alle være sentrale arenaer for aktivitet og moro.

Deltakerkort og annen viktig informasjon kan hentes på informasjonsskranken i 2. etasje i Braatthallen. Vennligst se linken nedenfor for kontaktinformasjon til våre ansvarlige.

Kontakt oss her for spørsmål

Vi vil rette en stor takk til alle bidragsytere som gjør det mulig å gjennomføre OKEA-Cup! En spesiell takk til OKEA som støtter oss og håndballsporten på en fantastisk måte.

Vi ønsker alle en flott helg med masse håndball og sosiale aktiviteter!

Hilsen,
Kristiansund Håndballklubb

For all nødvendig informasjon om OKEA-Cup 2024, sjekk ut lenkene nedenfor:
DISKOTEK

Tradisjonen fortsetter!
Bli med på årets disco-fest kl. 18.30 til 23.00 i Festiviteten, midt i byen.

Festiviteten i Kristiansund er et ikonisk fest- og teaterlokale i byen, kjent for sin elegante jugendstilarkitektur. Bygningen ble oppført i 1914, og dens storslåtte design inkluderer stein hentet fra «Klubba» i Kristiansund. Hvert år huser Festiviteten den prestisjetunge operauken i februar, og det er et populært samlingspunkt for kulturelle begivenheter og forestillinger.

ATLANTERHAVSBADET

Gratis adgang gjelder for alle med A og B-kort, og dette gjelder for ett besøk

Åpningstider:
Fredag   10:00-21:00
Lørdag   10:00-18:00
Søndag  10:00-18:00o

FAIR PLAY – konkurranse

Fair play er viktig for oss, og derfor oppfordrer vi alle lag til å følge fair play-reglene under turneringen! Alle lag deltar automatisk i fair play-konkurransen, og vinnerne vil bli kåret lørdag kl. 15:00 i Braatthallen.
Vi legger vekt på god oppførsel både fra spillere og ledere på banen. Juryen er nøye utvalgt av arrangøren for å sikre rettferdighet og objektivitet i kåringen. 
I tillegg vil vi trekke to heldige lag som får muligheten til å kose seg på Lekeland!
Åpningstider:
Fredag   10:00-21:00
Lørdag   10:00-18:00
Søndag  10:00-18:00

HÅNDBALLMINNER!

Besøk informasjonsdisken i Braatthallen og ta en titt på vårt utvalg av hettegensere og badelaken!

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.