Om OKEA-cup

Vårens vakreste eventyr i Kristiansund er i gang, OKEA-Cup. Nytt navn, men med samme innhold og kvalitet. OKEA er vår nye hovedsponsor.

I år kan vi ønske 180 lag velkommen. Ca 2000 spillere og 1200 foresatte skal hygge seg med håndball og sette sitt preg på bybildet. Det vil syde av liv i idrettshaller, skoler, barnehager, hoteller, restauranter og butikker i byen.

Tradisjonen tro vil det også i år være disco kl 20.00 i Folkets Hus på Kongens plass, midt i byen. Det er begrenset med plass, men vi håper at alle som ønsker kommer inn.

Badeland er tilgjengelig for alle med A og B-kort. Andregangsbadende og andre familiemedlemmer må betale kr 95,-. Thomas Tivoli finner dere i sentrum, de sponser Fair Play-prisene under cupen. OKEA-Cup har egen selfieramme hvor du kan ta bilde av deg selv og vennene dine.

G-sport har salg av fritidsklær etc ved siden av informasjonen i Braatthallen. Et fint minne fra cupen kan være årets nye cup T-skjorte
som du får kjøpt i informasjonen. Frokost serveres på skolene. De som skal spise frokost i Braatthallen, vil få beskjed om dette.

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn, rydde og ta med søppel til
nærmeste dunk og ta hensyn til deltakere med allergier.

Vi vil rette en stor takk til alle bidragsytere som gjør det mulig
å gjennomføre OKEA-Cup! En spesiell takk til OKEA som har tatt over stafettpinnen etter Shell! Vi ønsker at alle får ei flott helg med masse håndball og sosiale aktiviteter.

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.